Palaa edelliselle sivulle

Tervetuloa opettajaksi Meän Opistoon!

Meän Opisto on Ylitornion ja Pellon yhteinen seutuopisto ja opetusalueemme kantautuu kuntiemme syrjäkyliin saakka. Opetusta järjestetään yhteensä noin 7000 tuntia vuodessa ja opistossamme työskentelee vuosittain noin 50 tuntiopettajaa.

Opistossamme on ammattitaitoinen ja monialainen opettajahenkilöstö, joille iso kiitos hienosta yhteistyöstä ja tervetuloa mukaan myös uudet tekijät! Joten jos olet kiinnostunut työskentelystä opiston tuntiopettajana, ota rohkeasti yhteyttä!

Opettajan opas

Opettajan henkilötietolomake

Meän Opiston turvallisuusohjeet

Matkakorvaushakemus

Onnistu opiston opettajana -esite

Vuoden kurssilainen

Meän Opisto on vuodesta 2014 lähtien valinnut opiston opiskelijoista vuoden kurssilaisen, joka palkitaan ja julistetaan aina kevätjuhlassa.

Jokainen opettaja saa ehdottaa vuoden kurssilaista haluamastaan opiskelijasta.

Kriteereinä esimerkiksi aktiivisuus, kehittyminen kurssin aikana, pitkäaikaisuus, innokkuus jne.

Ehdota avoimesti opiskelijaasi opiston suunnittelijaopettajalle perusteluineen sähköpostitse tai tule kertomaan ehdotuksesi opiston toimistoon Ylitorniolle. Pellon opettajat voivat halutessaan antaa suosituksena Onervalle, jos käynti Ylitornion suunnittelijaopettajan tykönä ei onnistu ja sähköpostia ei ole. Ehdotukset palautettava viimeistään 10.4. mennessä

Vuoden kurssilainen saa palkinnokseen osallistua ensi lukuvuoden aikana ilmaiseksi niin monelle kurssille kun haluaa. Lisäksi häntä muistetaan kukkasilla.