Palaa edelliselle sivulle

Ylitornion Yrityspalvelu

Ylitornion Yrityspalvelu pyrkii osaltaan parantamaan yritystoiminnan toimintaedellytyksiä Ylitorniolla. Tavoite voidaan saavuttaa tehokkaalla toiminnalla yhdessä alueen yrittäjien kanssa. Pyrimme kehittämään yritysten toimintaympäristöä ja kasvua tukevia investointeja sekä uusien yritysten syntymistä.

Ylitornion Yrittäjät ry ja Ylitornion kunta ovat allekirjoittaneet syksyllä 2013 yhteisen sitoumuksen yrittäjyyden puolesta. Sitoumus on huomioitu elinkeino-ohjelmassa ja sen painopistealueita määritettäessä. Ylitorniolta löytyy hyvät peruspalvelut, rajan rikkaus, luonnon vetovoimaa, voimakas yrittäjyys, vahva usko tulevaisuuteen sekä vakaa kuntatalous.

Ylitornio sijaitsee Tornionjoen kupeessa, Övertorneån naapurissa. Yhteinen kieli ja vanhat kulttuurisiteet helpottavat yritysten yhteistyötä ja asiakkaiden liikkumista rajan molemmin puolin. Tornionlaakson asukkaat ja yritykset ovatkin aina pitäneet tiiviisti yhtä. Alueen vetovoimatekijöitä ovat logistinen sijainti rajalla, Aavasaksa ja Ainiovaaran alue, Torniojoki ja suuri järvialue sekä muut luonnon-olosuhteet ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Ylitorniolla on 315 yritystä ja 1400 työpaikkaa (palveluala 67%, alkutuotanto 12%, jalostustoiminta 16% ja muut 5%). Asukkaita Ylitorniolla on noin 4500.

Olemme valmiita auttamaan sinua, ota yhteyttä!

Markku Norrena
yritysneuvoja
puh. 040 176 9222
markku.norrena@ylitornio.fi

Toni Kraatari
yritysneuvoja
puh. 0400 126 970
toni.kraatari@ylitornio.fi

Ajankohtaista

Biogas i Tornedalen -projektin loppuseminaari 6.4.2017 Ylitorniolla

Työkone Koivisto Oy öljykatastrofin siivoukseen

Outokairan kylien ilta 23.3.2017 Ylitorniolla

Kaikki uutiset